skip to Main Content

Autómentés

Technikai mentésnél minden esetben pár rövid kérdést kell feltennünk az indulásunk előtt. Ezek általánosan a következők:

  • Pontos helyszín ahol a jármű áll. (Ez lehet két város között egy út száma is, esetleg kilóméterkő)
  • Az utasok száma
  • A jármű súlya
  • Sérült vagy motorhibás-e a jármű. Ha sérült, balesetet szenvedett akkor elforognak-e a kerekei, valamint kormányozható-e
  • A baleset körülményei pl: árokba csúszott, vagy nehezen megközelíthető helyen áll-e

A fent információk birtokában a megfelelő eszközökkel tudunk elindulni a járműért.

Autószállítás

Autószállítás közben nagy hangsúlyt fektetünk a jármű állapotának megóvására. Elsőként egy állapotfelmérő lapra felvesszük a meglévő sérüléseket. Az autó rögzítésénél minden esetben a megfelelő kötözési technikát alkalmazzuk, így nem sérülhet a ránk bízott autó. Maximálisan 2200 kg tömegű járművet tudunk biztonságosan szállítani.

Motorkerékpár szállítás és mentés

A motorkerékpár szállítása, mentése a szívügyünk. Tudjuk mennyire szereti egy motoros a motorját. Minden esetben speciális felhúzókocsit és rögzítő spanifereket használunk, így bátran ígérhetjük, hogy egyetlen karcolással sem lesz rajta több, mint amikor ránk bízták.

Csereautó

Igény esetén csereautóval érkezünk a bajba jutott autóhoz, így ön tovább folytathatja útját, amíg mi elvisszük az adott címre az ön járművét.

Gépjármű tárolás

Amennyiben nem megoldott a sérült jármű tárolása, amíg a biztosítás, szervízügyintézés zajlik, akkor autóját egy 1000 m2-es zárt ipari területen tudjuk eltárolni.
Back To Top